A gay couple briefly kiss in a night-club of Douala

Two Hotel Barcelona by Axel

 
Sofia Pride 2023
 

Two Hotel е вторият хотел в Барселона, собственост на веригата Axel Hotels и ако вече познавате бранда, то тогава ще се почувствате като у дома си. След повече от десет години след отварянето на първия им хотел в Gayxample, гей-квартала на Барцелона, формулата не се е променила особено: гей (или хетеро-приятелски, както бранда повелява) бутиков хотел, ориентиран към качеството и задоволяващ нуждите на всички хомосексуални туристи.

Освен, че стаите са добре оборудвани с огромни легла и са звукоизолирани, ако случайно решите да повикате повечко хора, разполагате и с огромен фитнес със съблекални, подходящи за крузинг и руфтоп с джакузи, приличен басейн и бар. Точно като круиз в Атлантика, това не е за всеки, но е отлична възможност, ако приоритетът на вашето пътуване е запознаство с други гейове.

Room_635730554035240738

Трябва ли да отседнете тук, а не в оригиналния Axel Hotel? Локацията в близост до Сан Антони, добавя допълнителни 10 минути пеш до гей баровете и главната шопинг зона на Барселона. От друга страна обаче, оборудването е по-добро (ново и вградено), а на близо са всички интересни за хапване места. Цените за стая започват от EUR 159. Така че въпросът опира само до това колко гей бихте искали да бъдете…

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина