A gay couple briefly kiss in a night-club of Douala

Two Hotel Barcelona by Axel

Two Hotel е вторият хотел в Барселона, собственост на веригата Axel Hotels и ако вече познавате бранда, то тогава ще се почувствате като у дома си. След повече от десет години след отварянето на първия им хотел в Gayxample, гей-квартала на Барцелона, формулата не се е променила особено: гей (или хетеро-приятелски, както бранда повелява) бутиков хотел, ориентиран към качеството и задоволяващ нуждите на всички хомосексуални туристи.

Освен, че стаите са добре оборудвани с огромни легла и са звукоизолирани, ако случайно решите да повикате повечко хора, разполагате и с огромен фитнес със съблекални, подходящи за крузинг и руфтоп с джакузи, приличен басейн и бар. Точно като круиз в Атлантика, това не е за всеки, но е отлична възможност, ако приоритетът на вашето пътуване е запознаство с други гейове.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Room_635730554035240738

Трябва ли да отседнете тук, а не в оригиналния Axel Hotel? Локацията в близост до Сан Антони, добавя допълнителни 10 минути пеш до гей баровете и главната шопинг зона на Барселона. От друга страна обаче, оборудването е по-добро (ново и вградено), а на близо са всички интересни за хапване места. Цените за стая започват от EUR 159. Така че въпросът опира само до това колко гей бихте искали да бъдете…