Световното турне на Sven Väth и Cocoon стартира тази вечер от София

Sven Väth и Cocoon се завръщат ексклузивно на родна земя след 4 години.

Тази вечер от Интер Експо Център – София, стартира световното турне на Sven Väth и лейбъла му Cocoon. Събитието ще представи новия сценичен дизайн, който ще обиколи света през новата 2023 година. Така родните фенове на Sven Väth и компания ще са първите, които ще станат свидетели на аудио визуалното пиршество, подготвено от DubLab – една от водещите компании за сценичен дизайн и видео съдържание, базирана в Лисабон Португалия. Техни проекти включват фестивали като KappaFutur Festival, Time Warp, Neopop и Movement, лейбъли като Cocoon, Diynamic и Sci+Tec, както и артисти като Sven Väth, Dubfire, Loco Dice, Paco Osuna и Matador.

Многогодишната връзка на DubLab с Cocoon най-добре показва развитието и израстването във визуално отношение на това парти, започнало преди 20 години в клуб Amnesia, Ibiza и постепенно превзело света. Най–новият му 3D сценичен дизайн включва мапинг проекция върху ликра, съчетана с огромен LED екран и изглежда меко казано впечатляващо. Специално за събитието от Франкфурт пристига и снимачен екип, който ще заснеме рекламен клип за Cocoon.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Cocoon e първият световен парти франчайз стъпил в България още през 2013 година. Високите музикални стандарти, поставени от самия Sven Väth в съчетание с уникалната сценография и видео оформление от DubLab издигат цялостното изживяване на друго ниво

Заедно с легендата Sven Väth тази вечер зад пулта ще застанат още от любимците на родната публика – Maurizio Schmitz, и Gregor Tresher с първото си live шоу за България. Уникалният вайб и преживяване са гарантирани от ветераните от Metropolis и местните techno герои – DJ Steven a.k.a. Stevo Kurt, DJ Smurf, Miss Lidiya, Ziggy и SHADE., които ще открият и закрият 9 часовия маратон в декемврийската нощ.

Cocoon Sofia at Metropolis със Sven Väth, Gregor Tresher, Maurizio Schmitz и Metropolis DJs е тази вечер, 3-ти декември 2022 в Интер Експо Център – София. Началото е в 22:00 часа.

Повече информация, таймтейбъл, план на залата, типс и тематични музикални предложения за да подгреете подобаващо, можете да откриете в официалната страница на събитието във Facebook и в официалния сайт на Metropolis – metropolis.bg

Билети можете да закупите от ePayGo.