Специално издание на графичния роман „Heartstopper“ ще излезе заедно с адаптацията на Netflix

Специалното издание на поредицата гей графични романи Heartstopper излиза заедно с предстоящата адаптация на Netflix. Дългоочакваната адаптация на бестселъра за младежи от Алис Осеман ще се появи в стрийминг платформата на 22 април. Oseman обяви, че феновете могат да се сдобият с версия на Heartstopper Volume One с нова корица, на която са изобразени звездите от сериала.

Heartstopper Volume One с нова корица ще бъде издаден на 28 април и феновете могат да я поръчат предварително от Amazon и Waterstones, като вече изданието е налично на pre-order и в някои български сайтове.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Джо Лок и Кит Конър, които играят Чарли и Ник, са пресъздали оригиналната корица за специалното издание. Снимката е направена „специално за изданието„, тъй като те „искаха да създадат нещо изключително специално, което да съчетава прекрасните актьори и оригиналната корица„. Осеман потвърди също така в Twitter, че специалното издание на Heartstopper „ще включва някои откъси от телевизионните сценарии„.

Избрах някои моменти от сериала, които са много сходни със сцени от книгите, така че можете да видите как съм написала някои емблематични моменти от Heartstopper под формата на сценарий„, добавя тя.

Поредицата от графични романи и предстоящата адаптация на Netflix описва приятелството между две момчета – Чарли и Ник – в гимназията, което разцъфва в неочакван романс. Премиерата на поредицата от осем части ще бъде на 22 април по Netflix.