Спечелете безплатен билет за официалното парти на София Прайд на 9 юни

Остава по-малко от седмица до единадесетото издание на София Прайд на 9 юни. Вълнението расте, а събитията около, по време и след голямото шествие за равноправие стават все повече. По този повод PROUD.bg.bg има още една изненада за вас. Първите 20, които се тестват за ХИВ/СПИН в Checkpoint Sofia, ще получат безплатен вход за официалното парти на София Прайд – PRIDE In The Name of Love by VAULT. Инициативата е част от кампанията на София Прайд за насърчаване на тестването за ХИВ информираност относно начините за превенция сред ЛГБТИ общността в София.

Ако искате да попаднете сред печелившите, единственото, което трябва да направите, е да не губите време и да отидете да се тествате на място в Checkpoint Sofia, като кажете ключовата дума PROUD.bg.bg, след което веднага ще получите билета си. Checkpoint Sofia се намира на ул. Цар Самуил 111 (пряка на Пиротска), на 5 минути пеша от метростанция “Сердика”. От началото на тази година Центърът работи с удължено работно време – в събота от 12:00 до 18:00 ч., а в делнични дни от 12:00 до 20:00 ч. Тестовете са напълно безплатни и анонимни и може да ги направи всеки, независимо от сексуална ориентация, полова идентичност и възраст.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Ако сте гей или би мъж, който прави секс с повече от един партньор, е изключително важно да се тествате за ХИВ/СПИН на всеки 3 месеца. В случай че се окаже, че имате положителен ХИВ статус, ще можете да започнете антиретровирусна терапия (АРТ) скоро след като сте се тествали. България разполага с почти цялата налична антиретровирусна терапия, която се предписва в Западна Европа. Тя рядко има каквито е да е странични ефекти.

Официалното парти на София Прайд – PRIDE in the Name of Love by VAULT ще се проведе няколко часа след края на София Прайд в събота (9 юни) от 23:00 ч. в Party Hall на бул. Цар Освободител 10 (срещу Руската църква). В него ще участва младият български диджей Tony Louis, а по-късно неговото място ще заемат познатите вече у нас SEXSHOOTERS, чиито миксове ще ни пренесат директно в клубната атмосфера на космополитен Лондон. Гвоздеят на нощта ще бъде новата драг звезда Pixxel Alien Drag, която ще се изяви за първи път пред публика, както и непознати до момента go-go танцьори. Билетите са на цена 15,00 лв. и могат да се закупят на: , като за максимално удобство може да се използва опцията „Мобилен билет“.