Sexy Sensation – най-горещото София Прайд афтър парти досега

Тази година ви предлагаме не едно, а две афтър партита след София Прайд, с две различни локации – К.У.П.Е. и the Steps. Sexy Sensation е името на партито в К.У.П.Е.

Под мотото „Горди да бъдем“ на 18 юни тази година, най-голямото събитие в подкрепа на човешките права в България ще отбележи своя 15 годишен юбилей. Концертът на София Прайд с участието на някои от най-големите звезди на България по традиция ще се проведе пред Паметника на съветската армия. Вратите ще отворят в 14 ч., музикалната програма ще започне в 16 ч., а самото шествие ще се проведе от 19.30 до 21 ч.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Тази година официалните София Прайд афтър партита са цели две, с две различни локации – К.У.П.Е. и the Steps. Sexy Sensation е името на партито в К.У.П.Е. Там от 23:30 ще ви очакват две зали ще ви очакват The Foreigners (Ritual Gatherings) и DJ Kaloo & Disco Manga, които ще се погрижат за доброто настроение през цялата вечер. The Foreigners се очертават като едно от най-интересните и открояващи се явления на българската клубна електронна сцена. Уникалният почерк на дуото, в чиято основа стоят Фарис Аббас и Сандро Арабян се разпознава веднага и е резултат от годините прекарани заедно в търсене на качествения звук. DJ Kaloo е резидент DJ на парти поредицата Loud’N’Queer, познат на всички любители на хаус музиката.

Специалното участие на go-go танцьорите Body by Ken & Andreev ще направи К.У.П.Е. най-горещата точка на столицата. Утре, 18 юни, 23:30, К.У.П.Е. Билети може да закупите от EPAYGO.