SAVAGE X FENTY от Риана с линия мъжко бельо, част от кампанията им за Деня на влюбените

С пускането на новото мъжко бельо на Savage X Fenty, Риана гарантира, че тази година Свети Валентин по света ще бъдат още по-горещ.


Фирмата на суперзвездата, която е известна с бельото си, което е подходящо за всяка форма, и която миналата година пусна първата си колекция Pride, продължава да разширява границите на висшата мода чрез новоизлязлата колекция „Glossy Flossy„. Гамата включва харнеси, бельо с прозрачни елементи, слипове и боксерки в различни размери, включващи тялото – от XS до 3XL – и гарантирано ще накара всеки да се почувства малко по-секси в този ден.

Самата Риана също се преоблече в нещо по-удобно и се включи във фотосесията за новата кампания на SAVAGE X FENTY, в която участва и дъщерята на Мадона – Лурдес Леон.

Откакто е създадена през 2018 г., Savage X Fenty получава похвали за позитивния си поглед към тялото и включването на ЛГБТ+ общността в кампаниите си: През 2020 г. на модния подиум се появи транс-небинарната звезда от Pose Индиа Мур, която дефилира заедно с легендите от Rupaul’s Drag Race Шей Кулей, Джиджи Гуд и Джейда Есънс Хол.

Цялата колекция може да разгледате на сайта на Savage X Fenty.

Снимка: Savage X Fenty