PROUD е новото име и лице на HUGE

 
BHK Banner
 

Един от водещите източници на ЛГБТ+ новини през последните 9 години променя своя облик – HUGE става PROUD. Новината пристига броени дни преди настъпването на Прайд месеца, честван ежегодно всеки юни. Сайтът също така е с изцяло променен дизайн, нови секции и функционалности.

HUGE е основан през февруари 2013, като става първата медия, насочена изцяло към ЛГБТ+ общността. Сайтът дава платформа на стотици куиър артисти, автори и личности, които биват отразявани и представяни без предразсъдъци. С десетки редовни и гостуващи автори и над 5000 статии на различни теми, вълнуващи общността. Като медиен партньор, HUGE е подкрепял стотици ЛГБТ+ събития и кампании сред които София Прайд, кампании на CheckPoint Sofia, София куиър форум, Benediction Drag Race и много други.

PROUD ще продължава да представя новините от България и света, свързани с ЛГБТ+. Сега медията отваря нова страница в развитието си, променяйки името и дизайна си“, споделя Стоян Лесев, главен редактор на PROUD. “Новото име демонстрира и разширяването на съдържанието и е избрано, за да отразява гордостта и справедливото отразяване.

Медията ще продължава да дава платформа на всички желаещи гост автори. Отворени сме за редакционни идеи, гост автори, предложения за съдържание и рекламни партньори. Свържете се с нас на editor@proud.bg

* Сайта е в процес на доработване. Възможно е, части от него или неговото съдържание да липсват, да са непълни или недостъпни. Молим да ни извините за причиненото неудобство. Предстои поетапно пускане на нови функционалности и модули. Благодарим за разбирането.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина