OnlyFans забраняват порно видеоклиповете от октомври

 
Кабинет Дъга – банер
 

След като спечелиха милиони от труда на редица сексуални работници OnlyFans няма да допускат качването на порнографски и еротични материали от октомври.

От началото си OnlyFans бе маркетиран като платена социална мрежа. Създателите на интернет сексуално съдържание се възползваха незабавно от възможността и намериха начин да печелят от месечно заплащане от последователите си. Бизнесът се оказа сполучлив за голяма част от тях, но преди броени дни OnlyFans публикуваха официално изявление, според което нецензурирано съдържание няма да се допуска в платформата след октомври.

„За да подсигурим дългогодишната устойчивост на OnlyFans и да продължим да бъдем домакини на приобщаваща общност от създатели на съдържание и почитатели, трябва да променим нашите условия за съдържанието.“

Списание Bloomberg докладва, че промените се дължат най-вече на нарастващия натиск от страна на банкови и финансови партньори. През последните години тези източници, както и правителствени и технологични компании като Apple, Google и Facebook започнаха агресивни кампании срещу порнографията онлайн. Много пъти тази битка е аргументирана като „борба с трафика на деца и детска порнография“.

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина