Олимпийският шампион Адам Рипон показва стегнато дупе за американското спортно издание ESPN

Адам Рипон смятал, че разполагал с месеци, за да се подготви за голата си фотосесия за американското спортно издание ESPN. Да, ама не.

Олимпийският шампион по фигурно пързаляне буквално счупи интернет, когато преди няколко дни пусна предварителни кадри от горещата фотосесия, направена специално за новия брой на легендарното издание, посветен на красотата на голото тяло. Въпреки че Адам изглежда главозамайващо във всяка снимка – особено внимание заслужава мускулестото му дупе – той признава пред медиите, че е бил доста притеснен, преди да се реши да се изправи пред камерата.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

“Мислех си, че имам месеци, за да се подготвя за снимките”, споделя той пред AOL. И добавя: “Попитаха ме дали съм съгласен и аз им казах: ‘Чудесно, ще мога да вляза в перфектна форма дотогава. Ще имам по-изваяни гърди и ще изглеждам неузнаваемо с блестяща кожа’”.

Медиите обаче са безмилостни, а крайните срокове – още повече. От ESPN внезапно му се обадили и му съобщили, че фотосесията е насрочена за след 2 седмици. Тогава Адам имал две възможности – да се откаже, което не е присъщо за шампион като него, или да се появи на снимките със самочувствието и самоиронията, които спечелиха сърцата на милионите му фенове по цял свят.

Естествено избрал второто. “Чувствах се комфортно и дадох най-доброто от себе си, за да се получат хубави кадри. В момента, в който влязох в този начин на мислене, всичките ми притеснения паднаха и нямах никакъв проблем да съм гол по цял ден пред съвсем непознати хора”, казва Адам.

Той разкрива и колко души са били с него в студиото по време на снимките – десет. Което, допълва шеговито, е повече от нормалното за него.

След като разгледахме снимките, и ние в PROUD.bg можем да кажем с ръка на сърцето – няма за какво да се притесняваш, Адам, бомба си. Продължавай в същия дух (и тяло).

Shots from @espn Body 10 ?

Публикация, споделена от Adam Rippon (@adaripp) на

Рипон не е единственият гей атлет, който краси корицата на специалното издание тази година. Открито гей двойката жени атлети от Сиатъл Сю Бърд и Меган Рапино също са снимани на една от кориците – нещо, което се случва за първи път в историята на престижното издание.

This pic will make my dentist really happy. Working with the man, @almostrad, for Rolling Stone

Публикация, споделена от Adam Rippon (@adaripp) на

You can lean on me ??‍♂️

Публикация, споделена от Adam Rippon (@adaripp) на