ОЛИМПИЙСКА ЗЛАТНА МЕДАЛИСТКА КАЗА ‘ДА’ НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ НА ТЕРЕНА

Олимпийски финал, церемония по награждаване и предложение за брак – каква нощ за стадиона Деодоро в бразилската столица!

Докато тълпите се разотиваха след като Австралия спечели първия златен медал по ръгби-7 в олимпийската история, Маржори Еня излезе на терена и предложи брак на бразилската състезателка Исидора Керуйо.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

28-годишната доброволка взе микрофона и произнесе емоционална реч, след което двойката се прегърна на фона на бурни аплодисменти.

„Щом разбрах, че тя ще бъде в отбора, знаех, че трябва да направя това преживяване специално,“ каза Еня пред BBC Sport. „Знам, че почитателите на ръгбито да невероятни и ще прегърнат новината.“

Еня сподели, че не е била особено нервна да зададе големия въпрос пред толкова много хора, защото Керуйо, с която са заедно от две години, е „любовта на живота й“. „Олимпийските игри вероятон изглеждат като край на нещо, но за мен те са началото на нов живот с някого,“ добави тя. „Исках да покажа на хората, че любовта побеждава.“

25-годишната състезателка е част от бразилския отбор, който се класира девети в стъпителния олимпийски турнир по ръгби-7.