OLELI, OLELI* ТЕЛ АВИВ

 
Sofia Pride 2023
 

Прайдът в Тел Авив е като никой друг по света. Освен едни от най-красивите мъже на света, една от най-вкусната храна на света, плажове и изобилие от слънце, Тел Авив няма какво много да предложи, но на кой му трябва и друго въобще. Ето кратък обзор на по-важните събития на Forever Tel Aviv Pride 2013.

Papa партито на Елиад Коен е откриващото събитие на Прайда тази година. Елиад Коен се превърна в гей-знаменитост след няколко клипчета с не-порно съдържание в youtube и появявания по партита насам натам. Не е танцьор, не е порно актьор, не е певец, не е модел, но пък гейовете му се радват. През тази година стартира своето собствено парти PAPA, с което дори направи мини-световно турне из Бразилия, Испания, Португалия и други страни. Елиад ще бъде домакин на събитието, както и неговата свита от секси папитос. В петък, 7 юни, следва самият гей прайд, който започва от центъра на града и завършва на огромния, централен плаж, където следобяда започва и безплатно парти с няколко диджея, появявания на drag queens и go-go танцьори. В петък вечер обикновено не се случва нищо голямо като парти освен няколко малки събития в клубове, но тази година ще бъде изключение. Dana International, тайфа от диджеи и промоутъри като SuperMartXe, Café Ole и Beyond изненадват с FFF Pride Main event.

В съботата на Шабат е голямото избухване. Преносно надяваме се. Следобедното парти е Pride Tea Dance парти, което започва малко преди времето за чай – в 15 часа, и със сигурност чай на него няма да се сервира. Подкрепено е от Circuit Barcelona, а звездата на вечерта е коронованата кралица на гей хаус комерса – Offer Nissim. Партито всъщност е едно от най-добрите по време на прайда. Може всеки да наглася атмосферата според предпочитанията си – лежерно пиене на коктейлчета под слънцето на външната тераса на клуба или потапяне в тъмнината и в потта на десетки полуголи мъже в основната зала. С това събота не се изчерпва, а следва WE партито в клуб The Block, което продължава до сутринта. Когато пък започва афтър-партито в клуб Brasko от 8 сутринта. Дрес кодът за там е strictly beefy.

*Oleli, Oleli от иврит – Издигам се, издигам се

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина