Новият сериал „Малки сладки лъжкини: първороден грях“ с премиера в HBO Max на 28 юли

„А“ се завръща в подновената тийнейджърска драма.

Сериалът на HBO, „Малки сладки лъжкини: първороден грях“, ще дебютира утре, 28 юли, с първите си три от общо десет епизода. Два нови епизода ще последват на 4 и 11 август, като последните три серии ще са достъпни в стрийминг платформата на 18 август.

Тийнейджърската мелодрама запознава зрителя с ново поколение лъжкини, които са преследвани от „А“ – маскиран убиец, който ги тероризира със съобщения и заплахи да разкрие греховете на техните майки, както и за техните собствени. Преди двадесет години поредица от трагични събития разтърсват работническото градче Роузууд. В днешно време, нова група тийнейджърки – следващо поколение малки лъжкини се оказват преследвани от неизвестен нападател и са принудени да платят за тайния грях, извършен от родителите им преди две десетилетия… както и за собствените си прегрешения. Озоваваме се на километри от Роузууд, но в рамките на съществуващата вселена от сериала „Малки сладки лъжкини“ от 2010 година – този път в друг град и с ново поколение малки лъжкини.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Актьорския състав на подновения сериал включва Бейли Мадисън, Чандлър Кини, Зария, Малия Пайлс и Мая Рефико играят ролята на новото ни поколение Лъжци. В сериала участват още Малори Бехтел, Шарън Лийл, Елена Гуд, Леа Салонга, Ерик Джонсън и Алекс Айоно.

Оригиналната поредица „Сладки малки лъжкини“ също е достъпна за гледане в HBO Max, където феновете й могат да си припомнят историята, преди да запознат да гледат новия сериал.

Трейлъра на „Малки сладки лъжкини: първороден грях“ може да гледате тук: