Netflix отмениха продължението на сериала „AJ and the Queen“

Netflix официално отмениха плановете си за продуцирането на втори сезон на сериала „AJ and the Queen“, станал известен с участието на Ру Пол.

Сюжетът на “AJ and the Queen” разказва за нещастния живот на Робърт Лий (Ру Пол), който бива замесен в сериозна измама с любовник, който ограбва спестените му пари за откриването на нов драг клуб. Без пукната пара, Робърт тръгва на междуградско турне, надявайки се да възстанови част от изгубената сума. Голямата изненада за протагониста е, че след тръгването си той открива в превозното средство 10-годишната AJ (Изи Гасперес), която живее още по-объркан живот и от него. Докато необичайното дуо обикаля Америка, те биват преследвани от злодеите Хектор (Джош Сегара) и Lady Danger (Тия Карере).

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Главните ‘виновници’ за първия сезон на сериала са сценариста Майкъл Патрик Кинг („Сексът и градът“) и Ру Пол. През януари те подсказаха на феновете, че имат идеи за продължение на историята, особено след отворения финал на първи сезон. За съжаление, Netflix не одобряват евентуалното продължение, като причината за това остава неясна.