Как да използваме Grindr правилно?

Актуалната инициатива на Grindr „Kindr“, която повишава информираността за проблемите на сексуалния расизъм, фемфобията, фет-шейминга и ХИВ-статус-шейминга е крачка в правилната посока, но дали е достатъчна? Много е вероятно в приложението да попаднеш на хора със сериозни проблеми, които ще предизвикат вярата ти в човечеството. Това, разбира се, не означава, че трябва да зарежеш Grindr завинаги. Той може да донесе и нещо позитивно в живота ти. Вероятно ще те запознае с прекрасни хора, страстни сексуални партньори и ценни нови приятели. Ако планираш да продължиш да използваш приложението, ние сме насреща с няколко полезни съвета!

Блокирането винаги е на един клик разстояние:

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Не разбирам приятелите ми, които си пишат с расисти и всякакви дискриминиращи индивиди в Grindr. Не е възможно да промениш мнението им. Разговорът с такъв тип мъже просто не си струва времето. Блокирай ги в момента, в който кажат нещо ужасно. Опазѝ здравето си – ако започнеш да обясняваш на всеки един от тях, ще свършиш в близката клиника за хора със слаби нерви.

Не прекарвай повече от 15 минути на влизане:

Ако не обърнеш внимание на времето, ще осъзнаеш, че си прекарал повече от час в леглото, пишейки си с мъже, по които дори не си падаш толкова. Когато вляза в Grindr се стремя да не прекарвам повече от 15 минути. Замисли се… Това време е повече от достатъчно.

Не отваряй Grindr, когато си навън с приятели:

Когато си навън с приятели се въздържай от използването на телефон, като цяло. Наслаждавай се на живия контакт, забавлявай се и разговаряй. Ако пък си на среща, още повече не е окей да отвориш Grindr в първия удобен момент, дори и да е в тоалетната на заведението. Не позволявай на приложението да влияе върху социалния ти живот! Използвай го, когато си сам.

Изгради си реалистични очаквания:

Разбира се, възможно е да се запознаеш с бъдещото си гадже през Grindr и всяка среща може да прерасне в нещо повече, но не го очаквай. Ако се случи – прекрасно! Но не очаквай любов от всяко ново съобщение и от всеки мъж, който спи с теб. Изгради си реалистични очаквания.

Не се настройвай негативно:

Това не е 10-ти сезон на RuPaul’s Drag Race. Не си The Vixen и не си в Grindr за да се скараш с някого. Там си за да се запознаеш с приятно момче и да излезете заедно за бира или да се срещнете за бърз секс или нещо повече. Когато видя профили с враждебно и агресивно описание се чудя ‘Какво правиш тук изобщо?’

Вземи си почивка от приложението:

Ако нито един от тези съвети не помагат, може би е време да си вземеш почивка от Grindr. Излез навън с приятелите си и се наслаждавай на живота. Може да осъзнаеш, че любовния ти живот е по-добре без приложението.