Из Инстаграма на Боян Расате

Боян Расате – гей иконата на Instagram?

Едва ли остана някой, който не знае, че миналата събота кандидатът за президент излъчен от БНС, Боян Станков нахлу в Rainbow Hub заедно с още 10 души и изпотрошиха мебелировката, а самият Расате удари ЛГБТИ активистката Глория Филипова. На Прокуратурата й отне три дни да поиска ЦИК да свали имунитета му и да го издири, въпреки че той подскачаше от едни телевизионни студия в други като конска бълха. В крайна сметка Расате беше задържан след интервюто си по БНТ и отведен за разпит в 1 РПУ.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Интернет не остана никак безразличен спрямо тези му прояви.

Основните реакции, които забелязахме в интернет бяха поместени във Facebook. Но истината е, че от днес Instagram акаунтът на злополучния фашист изтече. ЛГБТИ Instagram общността не пести своите коментари и доведе троленето до съвсем нови равнища, които дори Фондация Руски трол или Моджо Джоджев не биха могли да постигнат и в най-мокрите си сънища. Конкретната снимка, която грабна вниманието на целия гей инстаграм е последната в профила му. На нея Боян Станков е застанал до добре сложен, малко по-млад от него мъж с къса коса. И двамата се намират някъде сред природата, вероятно на планински излет. Описанието на снимката лаконично гласи: ,,Сила от природата!’’. Според нас от PROUD.bg силата на природата е нищо в сравнение със силата на троленето на българските ЛГБТИ инстаграмъри. Коментарите варират от стикери с ЛГБТИ знамето и еднорози до оригинални закачки като ,,Slay queens!’’, ,,Heterosexuality was never an option!’’, ,,Love is love!’’ и нашият личен фаворит: ,,Тука на планината Броукбек ли сте?”. Снимката се радва вече на над 300 коментара и нещо ни подсказва, че когато господин Станков излезе от ареста и погледне телефона си, ще бъде най- малкото изненадан от народната любов.

И тъй като от екипа на PROUD.bg никога не сме били егоисти, споделяме удоволствието с вас! Ако искате да оставите вашите коментари с любов към господин Станков, може да го направите тук.