PROUD.bg календарът за 2021 е тук!

Това определено не е календарът, който да подарите на баба си за празниците. Но пък може да го подарите на себе си, на близък приятел, приятелка или на човека, пленил сърцето и мислите ви. Но бъдете предупредени, някои от моделите в календара не оставят нищо на въображението ни, а с готовност разкриват всичко пред камерата.

За втори път Huge си партнира с талантливия фотограф от Малта – Крис Микалеф. Всичките 12 кадъра в календара са негово дело, а моделите са от цял свят. Крис винаги е бил запленен от красотата на човешкото тяло и смело го представя във фотографиите си. С цели 6 международни изложби, включително една в София, няколко десетки други в родната му Малта, работа за Vogue, Elle и други реномирани издания, Крис е сред най-търсените фотографи в Европа в наши дни.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

С купуването на календара освен наслада за очите 12 месеца в годината, подпомагате дейността на фондация GLAS. Всички приходи от продажбата ще отидат в подкрепа на организацията.

Календарът струва 15 лв. + доставка, която е около 5 лв. за цялата страна.

Размер: 31 х 44 см.

Плащането е само с наложен платеж, при получаване на календара. Доставките се извършват само с Еконт. Доставките ще се извършват от 3 до 7 работни дни след направена поръчка.

Календарът идва опакован в непрозрачен плик, тоест спестяваме ви изчервяването пред куриера.

Календарът може да бъде поръчан тук или чрез формата по-долу:
 
[super_form id=“26472″]