Джонатан Ван Нес на високи токове е всичко, от което се нуждаем в момента

Вихърът на ежедневието през 2018 г. ни върти с всичка сила, но ако има нещо, което може да ни накара да спрем за миг и да се усмихнем, това са петте момчета от риалити шоуто Queer Eye на Netflix.

Разбира се, в PROUD.bg харесваме и петимата, но особено присърце ни е шантавият и разговорлив Джонатан Ван Нес. Той се грижи за прическите и груминга в популярното предаване на стрийминг гиганта, в което обикновени американци от Средния запад претърпяват пълна промяна на външния си вид и вътрешната си нагласа към живота след срещата си с великолепната петорка ментори – Карамо Браун, Антъни Поровски, Боби Бърк, Тан Франс и, естествено, ослепителния Джонатан.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

В най-последното си Instagram превъплъщение Ван Нес е заснет, облечен в доста оскъден златен аутфит, който не оставя почти нищо на въображението. И разбира се, нека да насочим поглед към превърналите се в негова запазена марка обувки на високи токове, които в други свои онлайн появявания 31-годишният американец обича да смесва с традиционно мъжки дрехи като оувърсайз ризи или тениски или женски тоалети като кафтани. Няма нищо по-секси от мъж, който не се притеснява да прегърне и женската си страна.

My moms going to love these pics @followfelipe #antm

Публикация, споделена от Jonathan Van Ness (@jvn) на

Във въпросното видео от вчера Ван Нес умело превключва от една поза в друга и отвява камерата с типичния си глем. Неслучайно надписът под видеото шеговито гласи: “Мама ще се влюби в тези снимки”. Ако някой може да се справи с подобни тоалети, това е само Джонатан. Без срам и с високо вдигната глава. Затова и го обичаме.

Omg it’s my first pap pic ? & Antoni is cute but can you spot Tanny?

Публикация, споделена от Jonathan Van Ness (@jvn) на

А ако искате повече Джонатан Ван Нес, от PROUD.bg горещо ви препоръчваме да прослушате и неговия подкаст Getting Curious, в който той интервюира интересните личности на деня с типичния си хумор и дар слово.

Walking in late & gorgeous @celine @vetements_official

Публикация, споделена от Jonathan Van Ness (@jvn) на

 

#Ootd locale full on rip off @antoni #queereyedoesaustralia

Публикация, споделена от Jonathan Van Ness (@jvn) на

 

I come in peace, vintage kaftan & gold lurex heals ?? by @alibstyle #fysee

Публикация, споделена от Jonathan Van Ness (@jvn) на