Интимно близо с DJ дуото SEXSHOOTERS, които идват в София за официалното парти на София Прайд на 9 юни

Дейвид Харт и Клаудио Джирарди, или за по-лесно Дейвид и Клаудио, са двете секси половинки на базираното в Лондон DJ дуо SEXSHOOTERS. Те са двойка не само в кариерата, но и в живота и ще ги разпознаете отдалече по здравите мускули, мъжкарските мустаци а ла Tom of Finland и енергизиращите звуци, които обичат да създават.

Още от началото на съвместната си кариера през 2013 г. непрестанно обикалят света и карат куиър задниците на всички видове нощни птици да не спират да танцуват до ранни зори. Само след няколко дни те ще долетят и в София за официалното парти на София Прайд – PRIDE in The Name of Love by VAULT на 9 юни. То ще започне от 23:00 ч. в Party Hall на бул. Цар Освободител 10 (срещу Руската църква). Билетите са на цена от 15 лв. и могат да се закупят на , като за максимално удобство може да се използва опцията “Мобилен билет”.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Първите 20, които се изследват за ХИВ/СПИН в Checkpoint Sofia (ул. Цар Самуил 111), ще получат безплатен вход за партито. Побързайте – трябва само да се тествате безплатно на място и да кажете кодовата дума PROUD.bg.bg, след което ще получите билета си. Инициативата е част от кампанията на София Прайд за насърчаване на тестването за ХИВ информираност относно начините за превенция сред ЛГБТИ общността в София.

Как станахте диджеи?

Дейвид & Клаудио: И двамата бяхме в преломен момент в живота и кариерата си и така се случи, че се срещнахме в правилното време. От малки и двамата обичаме музиката, така че беше съвсем естествено за нас да се развиваме в тази посока.

SEXSHOOTERS ?? #davidandclaudio #2018

Публикация, споделена от David & Claudio (@sexshooters) на

С какво бихте се занимавали, ако не бяхте диджеи?

К: Определено с нещо, което би ни позволило да бъдем заедно. Да работим заедно и да сме близо един до друг 24/7 е една от движещите сили на кариерата ни.

Д: Може би щяхме да се насочим към проституиране, тъй като така или иначе всички ни обвиняват в това.

К: Или… нещо, което има общо с природата. Животът на диджей и продължителното пътуване малко или повече те превръщат в агорафоб, така че нещо спокойно и на открито би било добре. Винаги ни харесва идеята да почистваме плажовете по средата на нищото.

Д: … без да има никакви хора наоколо 🙂

Има ли локации, където все още не сте пускали и които бихте искали да посетите?

К: Винаги има места, които бихме искали да посетим или такива, където в идеалния случай би трябвало да пускаме, но истината е, че, стига да има доволна и забавляваща се тълпа пред теб, независимо колко е голяма или малка, наистина няма значение къде се намираш.

Д: Две места, на които все още не сме пускали, но които винаги ни препоръчват, са Берлин и Ибиса. Разбира се, нямаме нищо против да ги посетим, но подходящото време за това ще си дойде от само себе си. Не можем да се оплакваме, понеже сме били по целия свят заедно.

Кое е най-странното място, на което сте били?

К: Хм, труден въпрос, били сме и сме видели много невероятни и не толкова невероятни места като диджеи, но не и чак странни.

Д: Не мисля, че самите места са толкова странни, колкото по-скоро хората от бранша, които срещаш, и начинът, по който се отнасят към нас. Имали ли сме всякакви преживявания – от това да бъдем посрещани като знаменитости до това да ни натикат в кабинка в ъгъла зад стена, където никой не може да ни види… и дори да не ни почерпят по едно питие!

К: Определено клубните промоутъри са били най-странната част от кариерата ни.

Какво за вас означава добро парти?

К: Както вече казахме, стига публиката да е яка, партито няма как да не се получи добре. Нямаш нужда от нищо друго.

Д: Това именно прави доброто парти, но ако искате невероятно парти, ето няколко съвета:
– инвестирайте в добро озвучаване
– позиционирайте DJ пулта на подходящо място
– без поръчки на песни от публиката
– добра охрана
– носете ни напитки!

Какъв е фетишът ви?

К: Добрият сън.

Д: Хахаха, в интерес на истината, въпреки че името ни SEXSHOOTERS може да накара хората да мислят, че всичко, което правим, е свързано със секс, не е съвсем така. Името всъщност се отнася до вибрациите и енергията на музиката, която създаваме.

К: Всъщност нямаме конкретни фетиши, просто обичаме да го правим ДОБРЕ във всички значения на думата.

Кое е най-странното предложение, което сте получавали?

Д: Имаме много служебни предложения всеки ден, много от които никога не стигат до нищо конкретно. Такъв е животът на диджеите.

К: Давали са ни 1000 евро за секс, но ние смятаме, че струваме поне 1500 евро.

Д: Всъщност най-забавното предложение беше, когато ни поканиха на G&T парти в Барселона преди участието ни. Не ни отне много, за да разберем, че на сбирката нямаше да има джин и тоник.

К: Така или иначе отказахме… Хората не осъзнават, че току-що сме слезли от самолета и след това трябва да свършим работата си, за която сме дошли. Твърдите наркотици и сексът не са ни в менюто.

Коя националност е най-добра в леглото?

К: Не вярваме, че да си добър или лош в леглото се определя от националността. По-скоро всичко се свежда до това да бъдеш себе си, да знаеш кой си и какво харесваш и да го правиш добре.

Д: И секс етикетът е не по-малко важен. Не бъди глупав или мързелив, има очевидни правила.