PROUD.bg обявява конкурс за сътрудници

Ако ти харесва да четеш PROUD.bg, но можеш и да пишеш. Ако има какво да кажеш, но не знаеш къде. Ако си готов да защитаваш позицията си, да разказваш или дори да говориш мръсно – PROUD.bg е мястото, където ще се чувстваш добре.

Единственото ЛГБТИ онлайн издание в България обявява конкурс за сътрудници чрез есе на тема “Историята на моето разкриване” (My Coming Out Story). Конкурсът е отворен за всеки, който се идентифицира с ЛГБТИ+ общността, без значение на каква възраст е и в кой регион на страната живее. Кандидатите могат да развият темата във формат или жанр, който най-добре отговаря на светоусещането им и най-точно отразява предизвикателствата и емоциите, през които са преминали преди, по време и след разкриването си пред роднини, приятели, колеги и/или близки.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

PROUD.bg ще определи десетте най-добри истории и ще ги публикува срещу хонорар. Финалистите ще бъдат поканени да станат редовни сътрудници на списанието.

Желаещите да участват трябва да изпратят есетата си на имейл: info@proud.bg до 8 март 2018 г. Всеки кандидат може да участва с по 1 материал на български език с дължина до 3 стандартни страници (docx. или doc. формат). Заедно с творбата си участниците трябва да прикачат свое кратко представяне (или автобиография) с посочени телефон и имейл за контакт, както и да посочат дали биха искали есето им да се публикува анонимно, под псевдоним или с истинското им име. Имената на победителите ще бъдат обявени на 14 март.