Фондация GLAS организира седмични прожекции на новия сезон на RuPaul’s Drag Race All Stars 4

Само преди 8 месеца Trixie Mattel взе короната в RuPaul’s Drag Race All Stars 3 и ето че отново е време Мама Ру да върне още 10 любими кралици обратно на eкрана, където ще имат възможност за реванш в четвъртия сезон на All Stars на легендарното риалити шоу за драг кралици. Новият сезон ще започне на 14 декември и ще се излъчва всеки петък по VH1.

По този случай Фондация GLAS организира прожекции (viewing parties) на новите епизоди на All Stars 4 в рамките на Big Gay Film Club всяка събота в Rainbow Hub (ул. „Любен Каравелов“ 24, София) до самия финал. Първата среща на българските фенове на шоуто ще се проведе на 15 декември, от 20:00 ч. Входът е свободен, като единственото условие е да донесете със себе си вашите Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

В All Stars 4 ще се състезават за короната, както и за място в залата на славата на Drag Race добре познатите Monét X Change, Latrice Royale, Trinity Taylor, Farrah Moan, Valentina, Monique Heart, Jasmine Masters, Naomi Smalls, Gia Gunn и Manila Luzon. От кой отбор сте? Елате да подкрепите кралицата, която харесвате най-много, и да се запознаете с други запалени фенове от България и чужбина. Дрескодът е FIERCE.

„Момичетата в All Stars 4 са вълнуващи и имат много повече да покажат“, заявява RuPaul пред изданието Entertainment Weekly, като добавя, че новият сезон ще донесе известни промени след като предишното издание и победата на Trixie раздели остро феновете и поляризира реакциите. „Мисля, че All Stars 4 ще шокира любителите, въпреки че не смятам, че някой ще остане разочарован този път. Винаги се опитваме да правим нещо свежо и интересно, но понякога нещата се развиват по неочакван начин. Обичам Trixie Mattel, тя е суперзвезда, но наистина не очаквах останалите момичета да бъдат толкова отмъстителни и да гласуват срещу Shangela”, казва още Ру пред същото издание. Каквото и да се случи в новия сезон, едно е сигурно – ще падат перуки и ще се лее чай, okurrrrrrrr!

Всичко най-важно около предстоящите прожекции на RuPaul’s Drag Race All Stars 4 може да проследите във Facebook групата на Big Gay Film Club.