Приготви се за COCKY парти с LEXII на 2-ри февруари в клуб Дом

Партито е COCKY, дрес-кодът: SLUTTY

Каним те да отпразнуваме новата година за втори път на 2-ри февруари! Kлуб Дом обединява сили с гей медията PROUD.bg, за да съберат най-авангардните и свободомислещи куиър хора на емблематичната дата. 

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Внасяйки танци, camp и заразяваща енергия зад пулта, британският диджей и гей сензация LEXII може да бъде видян да пуска на представянето на новата колекция на Mugler, да подгрява Honey Dijon, на фестивала Milkshake в Амстердам или на годишните награди на списание GQ.

Сетовете му са повлияни от R&B и хип-хоп, смесени с хаус и техно. Да, не грешите, защото освен диджей LEXII е и модел и танцьор, участвал в рекламните кампании на световни марки и лице на някой от тях. 

Освен LEXII зад пулта ще застане и сериозен български отбор от куиър артисти: Dimitri SoEmotional, Juliana Lima, Julieta Intergalactica, Kiril и Naive Melodies. 

  • Първа вълна билети на цена 15 лв. в продажба от днес до изчерпване на количествата. 
  • Втора вълна билети на цена 20 лв. до изчерпване на количествата. 
  • Билети на входа в деня на събитието – 25 лв. 

Вземете билет за горещото парти още днес от мрежата на ePayGO

Събитието се организира от фондация GLAS, с подкрепата на Absolut и медийната подкрепа на PROUD.bg, в сътрудничество с клуб Дом представят партито COCKY. 

Партито е и в подкрепа на София Прайд 2024, като част от приходите от входа ще отидат за провеждането на най-голямото шествие за човешките права у нас.