Нетфликс с документален филм за Бритни Спиърс

„Просто искам да си върна живота“

Точно една седмица преди следващото изслушване за настойничество, Нетфликс пусна трейлър на предстоящия документален филм за Бритни Спиърс, който ще стартира ден преди поп звездата да се яви в съда. В трейлъра се чува гласът на поп звездата от аудиозапис от показанията й на 23 юни във Върховния съд на Лос Анджелис, където тя се обръща към съда за първи път публично, казвайки на съдията, че е травмирана.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Бритни срещу Спиърс“ ще дебютира по Нетфликс на 28 септември, ден преди провеждането на най-значимото до момента съдебно изслушване в дългата и продължителна съдебна битка на певицата, която се бори за свободата си от настойничеството, под което се намира повече от десетилетие, като баща ѝ Джейми Спиърс до голяма степен изпълнява ролята на неин единствен настойник.

По-рано това лято Бритни получи възможност да наеме собствен адвокат, след като от момента на поставянето й под опека работеше със служебни адвокати. Певицата нае Матю Розенгарт за свой защитник и след привличането му, делото се раздвижи повече само за няколко месеца, отколкото през последните 13 години.

#FreeBritney