Биби Рекса: „Влюбвала съм се и в жени“

В ново интервю със списание „Gay Times“ поп певицата Биби Рекса разказа за специалното си отношение към куиър феновете и споделя, че самата тя се чувства като част от ЛГБТ+ общността, въпреки че в момента е във връзка с мъж.

„За мен сексуалността е нещо спектърно. Преди съм излизала и съм се влюбвала в жени – дори с известни. Разбира се, няма да споменавам имена, въпреки че всички много биха се изкефили“, споделя певицата с албански корени.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Това не е първия път, в който Биби Рекса говори открито за сексуалността си. През 2019 година тя коментира скандала с дуетния сингъл с Рита Ора „Girls“, който според много хора фетишизира и маргинализира куиър жените.

Тогава Биби отговори: „Не ме нападайте, защото изглеждам женствено и не си мислете, че се подигравам на лесбийките или бисексуалните жени. Не знаете нищо за миналото ми. Не знаете с кого съм си лягала и как се идентифицирам. Опитвам се да опазя личния си живот, но се смятам за достатъчно флуидна. Докато не открия правилния човек, не мога да кажа със сигурност каква съм. Просто искам да намеря истинска любов – без значение, дали тя ще е с момче или момиче.“