Benediction Drag Race се завръща с нов формат

Бляскавият конкурс Benediction Drag Race вече отброява третата година от своето съществуване. Без съмнение това събитие се превърна в една от най-значимите платформи за изява на вече утвърдени имена на родната драг сцена и в своеобразен инкубатор за млади артистични таланти.

За жалост, тази година противоепидемичните мерки не ни позволяват да посрещнем подобаващо светлата дата 2-ри февруари. Това обаче съвсем не означава, че Benediction Drag Race 2021 няма да се състои. Напротив, допълнителните непредвидени обстоятелства се превърнаха в страхотна възможност в първия удобен момент организаторите да ви представят нов и различен Drag Race.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Кастингите за участнички вече стартираха и одобрените кандидатки ще влязат в елегантен сблъсък за короната в рамките на зрелищен финал, който ще се проведе наесен. Отговорната, но и приятна задача за избор на победителка ще бъде възложена на жури от изтъкнати родни знаменитости, а всичко това ще се разиграе пред очите на най-запалените любители на качествения клубен живот в столицата.

Одобрените в предварителните кръгове дами ще имат изключителната привилегия да се подготвят за изявата си на финала със съдействието на топ коафьори, гримьори, стилисти, хореографи и специалисти по сценично поведение.

Трескавата подготовка за Benediction Drag Race 2021 вече започна като ви очакват още много изненади. А за да не пропуснете нито един детайл от този процес, преминаващ през тонове звезден прах, пайети и тежък сценичен грим, търсете още новини за конкурса във Facebook, Instagram и Tik Tok, както и в PROUD.bg.bg.

Ексклузивен организатор на Benediction Drag Race 2021 е платформата за алтернативно парти забавление Vault.