Benediction Drag Race 2020 ще се проведе на 1 февруари в Club Corso

В нощта на 1-ви срещу 2ри февруари в Club Corso от 23:50 часа ще се проведе второто издание на драг конкурса Benediction Drag Race 2020 (The Next Bulgarian Drag Queen). Състезанието се организира за втора поредна година, след успешно преминалото първо издание през 2019 година, спечелено от Malina Yank.

В рамките на шоуто осем драг кралици ще покажат най-доброто от себе си за да впечатлят звездно жури, което ще бъде представено непосредствено преди събитието. За добрата атмосфера ще се погрижи DJ, името на който за сега също се пази в тайна, а водещи ще бъдат миналогодишния победител Malina Yank и ветеранът в бранша Пина Ла Путана.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

В началото на вечерта състезателките ще дефилират, докато гост звезда изпълнява хитова песен, а след избирането на топ 4, посетителите ще станат свидетели на няколко зрелищни липсинк дуела за короната.

Превърналият се вече в традиция конкурс е уникален по рода си за България, а организаторът Jennifer Benediction (една от най-успешните драг кралици в страната) обещава развитие и надграждане, което ще доведе до повече видимост и ще допринесе за доброто име на местната ЛГБТ общност.

https://www.facebook.com/events/1299356616901401/