BBC обяви дата за премиерата на четвъртия сезон на Drag Race UK

Drag Race UK се завръща на екраните през септември за 10 седмици на култова драма и блясък.

Четвъртият сезон на Drag Race UK ще стартира по BBC Three в 21:00 ч. в четвъртък, 22 септември. След това новите епизоди ще се появяват всяка седмица и ще могат да се гледат в iPlayer в Обединеното кралство и в платформата WOW Presents+ в останалите региони по света, включително и в България. Съобщението идва непосредствено след като BBC представи звездния списък с гости за новия сезон, включващ Алисън Хамънд, Джоана Лъмли, Мел Би, Оли Александър и Ейслинг Беа.

Тийзърът не издава много, но дава представа за някои от страхотните тоалети, които можем да очакваме от промо фотосесията на кралиците. С броени дни до финала на канадската версия на най-обичаното драг риалити в света и текущите Drag Race Philippines и Down Under, феновете няма да успеят да си поемат дъх преди да се запознаят с 12-те нови драг кралици в голямото семейство на РуПол.

Зрителите също споделят вълнението си от любимите си знаменитости, които се очаква да видим в панела на съдиите този сезон, като един фен посочва, че „Drag Race UK е на една Спайс гърлс от завършването на комплекта.“ Но дали Виктория Бекъм ще се присъедини някога към звездния панел на предаването, засега остана неясно.

Въпреки всички вълнуващи новини, предстоящият сезон се сблъска и с някои лоши отзиви, след като Бой Джордж беше обявен за гост-панелист. Много фенове изтъкнаха проблематичното му минало и се запитаха дали той има място в шоуто. BBC няма официален коментар по въпроса.

И, разбира се, важно е да отбележим, че баба Ру никога не спи. Освен шанс за Виктория Бекъм да се включи в най-бляскавото драг състезание на планетата като гост съдия, шанс да участват имат и за всички желаещи кралици в Обединеното кралство, тъй като шоуто вече обяви за отворен кастинга за пети сезон.