Актрисата Александра Шип се разкри като част от ЛГБТ+ общността

 
BHK Banner
 

Александра Шип, известна с ролите си в „X-Men“ и „Love, Simon“, се разкри като част от ЛГБТ+ общността с пост в Instagram.

Под снимката си тя написа: „Разкрих се на 28-годишна възраст. Не вярвам, че човек трябва да съжалява за нещо, но ако има нещо, за което съжалявам – е това. Отричах го отново и отново. Беше ми трудно да приема сексуалността и женствеността. Страхуват се, че е твърде късно. Страхувах се, че няма да мога да си намеря работа. Страхувах се, че никой няма да ме обича. Страхове, страхове и още страхове. Изтощително е да си изплашен през цялото време. Изтощително е да следваш идеите и мненията на другите хора.“

„Днес съм толкова щастлива, защото мога да бъда каквато пожелая всеки ден и чувството е невероятно! Никога не е твърде късно да останеш верен на сърцето си. Ако нямам работа заради расистка и хомофобска система, тогава никога няма да дойде правилното време за мен. Знам много хора, които ме обичат и съм благодарна за ежедневната им подкрепа. Повече няма да отричам нищо. Няма да се страхувам. Гордея се със себе си и с начина, по който живея на тази планета. Аз съм себе си и обичам. Вярно е, че ни дават един месец в годината, но през остатъка от живота ми ще празнувам всеки ден“, допълва тя.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина