8 СТРАХОТНИ СТРАНИ НА ГЕЙ ЖИВОТА

Факт е, че животът на хората от ЛГБТ общността не винаги е лесен. Макар че еднополовите бракове стават законна реалност във все повече държави, все още на много места, включително и в България, няма дори уточнени законови клаузи срещу дискриминацията на база сексуална ориентация или полова идентичност. Така че определено има още работа да се свърши, но ние оставаме оптимистично настроени основно, защото пък има и доста прекрасни неща в това да бъдеш част от ЛГБТ общността.

Ето и 8 от хубавите страни на гей живота:

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Gay-bar-pole-dancing8. Нощният живот

Няма какво да се лъжем – гей клубовете са сред най-добрите места за купон! Музиката е по-добра, алкохолът е по-добър и хората са с по-приятен външен вид (в повечето случаи). По-големите клубове имат професионален фейс контрол, който филтрира посетителите и елиминира подозрителните и проблемни субекти, а вътре всеки може да се забавлява спокойно без да бъде свидетел или потерпевш на каквото и да е агресивно поведение. А и ние определено знаем как да се забавляваме!

 

tumblr_mf920xZjFK1rasisno1_5007. Модата

И като стана дума за хора с добър външен вид – в цял свят гейовете са известни с добре развития си усет към модата. Сякаш имаме природна дарба да комбинираме дрехи, да прилагаме актуални трендове и да завършваме визията си с правилните аксесоари. Не случайно водещите дизайнери в бранша са именно гей мъже.

Модно правило №1 за гейовете: Важното е не какво ще облечеш, а с какво ще го облечеш.

 

hands-360x2026. Отворените връзки

Макар че има доста напълно моногамни двойки, в гей средите отворените връзки са доста по-популярни, отколкото сред хетеросексуалните двойки (или поне в гей средите се говори по-открито по темата). И не, това не означава, че партньорите в една отворена връзка си изневеряват или не са истински отдадени един на друг. Това означава просто, че тези хора правят разлика между неангажиращ секс за удоволствие и истинска любов, успявайки да се насладят и на двете без излишни драми.

 

gay-social-media-360x1175. Grindr, SCRUFF и т.н.

Благодарение на появата на тези мобилни приложения, никога не е било по-лесно и удобно човек да си намери партньор за секс. Сега вече следващият ни сексуален партньор може да е само на няколко метра от нас и ние бързо можем да го намерим. Разбира се, че има подобни приложения и за хора с хетеросексуална ориентация, но те далеч не са толкова популярни, колкото тези.

 

madonna-mert-marcus-2012-billboard-6504. Шер, Гага, Мадона

Не случайно на техните концерти е претъпкано с гей мъже. Дивите са се установили като утвърдени  гей икони и вече десетилетия наред подкрепят нашите каузи, права и като цяло гей обществото ни. В замяна на това, разбира се, ние ги боготворим и оценяваме изкуството им много повече от всеки хетеросексуален човек, защото докато повечето от тях виждат просто едни твърде нашарени певици, ние виждаме истински богини.

 

Unplanned-Pregnancy-Unexpected-Pregnancy-360x275

3Непланираната бременност

Най-големият страх за хетеросексуалните хора, които практикуват неангажиращ секс, е бременноста. За нас, обаче страшното червено плюсче не значи абсолютно нищо!

gty_handcuff_bed_mi_130821_16x9_992-360x2022. Сексуалната освободеност

Докато хетеросексуалните мъже едва сега се отпускат да говорят за неща като аналното задоволяване например, гей мъжете са напълно отворени към тези тема още от…. ами от Адам и Евлоги насам! 🙂 Като цяло гей мъжете са по-склонни да експериментират. Фактът, че дори сме изнесли сексуалната си разкрепостеност на дневна светлина под формата на паради и фестивали, сам по себе си говори, че сме малко по-напред с материала.

wardrobe1. Двойният гардероб

Може би най-хубавата част на гей живота е онзи вълшебен момент, когато се нанесеш с приятеля си и осъзнаеш, че гардеробът ти току що се е удвоил. Или пък когато прецениш, че няма да е толкова лошо, ако се охарчиш за скъпия шал, който си харесал за приятеля си, защото ако му го купиш, ще можеш и ти да го слагаш от време на време!