ЛИМИТИРАНА БУТИЛКА ABSOLUT ИДВА У НАС ЗА СОФИЯ ПРАЙД

Специалната лимитирана бутилка Absolut Mix, вдъхновената от ЛГБТ знамето и свободата да отстояваш собствената си индивидуалност, идва в България за десетото издание на София Прайд. Шествието, което ще се проведе тази събота, ще завърши с грандиозно афтърпарти в Yalta Club. Събитието се организира с подкрепата на марката Absolut, която застава зад правата на ЛГБТ общността вече повече от 30 години.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Лимитираната прайд бутилка е посветена на многообразието и красотата в света и свободата да изразяваш собствената си индивидуалност. Нейният дизайн включва полупрозрачни цветни триъгълници, които създават различни форми и цветови нюанси в зависимост от ъгъла, през който е погледната бутилката. Този интересен ефект символизира идеята за богатството и красотата на отношения, които се създават, когато отделни индивидуалности си взаимодействат свободно.

Бутилката е символ на усилията на Absolut в подкрепа на личната свободата и цели да предизвика още диалози на тема разнообразие и приемане. Тя следва дизайните Absolut Colours от 2008 и 2015, създадени съвместно с автора на прайд знамето Гордър Гилбърт Бейкър, както и изданието No Labels 2009 – бутилка без етикети или лога, която отпразнува потенциала на един свят, в който хората са приети за това, кои са, а не заради своите етикети.

Идването на лимитираната бутилка за първи път в България ще бъде отбелязано с афтър партито на София Прайд, което e подкрепено от Absolut. В програмата ще има и пърформанс на две от малкото звезди на родната Drag сцена, в компанията на go-go boys атрактивни танцьори. Зад пулта ще застанат Жулиета Интергалактика и DJane Kicks, чиято музикална селекция включва еклектичен микс от магически денс и хаус бийтове.

Входът за събитието е 10 лв., а средствата от него, ще бъдат оползотворени за бъдещи инициативи и кампании в полза на правата на ЛГБТ общността у нас.