Yungblud се разкри като пансексуален

Младият алтернативен музикант Yungblud се разкри като пансексуален пред списание „Attitude“. Бившият партньор на певицата Halsey e отявлен защитник на ЛГБТ+ общността през последните години и бе удостоен с признание преди дни от гей медията.

„Странно ми е да говоря за сексуалната ми ориентация. Всичко се промени от последния път, в който давах интервю пред вас. Тогава ви казвах, че сексуалността ми е флуидна, но ме привличат по-често момичетата. Мисля, че вече съм достатъчно смел за да кажа, че се идентифицирам като пансексуален. Никога не съм имал публична връзка с мъж, но съм правил секс с много момчета, които ме привличат и ми харесва“, разказва Доминик Харисън (истинското име на Yungblud).

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Halsey ме научи на толкова много неща за сексуалната ориентация на човек. Тя е открито бисексуална от години и има много задълбочени познания. По цяла нощ си говорехме за тези неща. Връзката ни промени напълно разбиранията ми за живота и любовта. В крайна сметка, нещата с нас не се получиха, но си останахме добри приятели“, признава музикантът.