Ясен представя новата си песен „Сияя“

Ясен е артист, който не просто създава музика, а твори магия, като вплита дълбоките си емоции и чувства в своите произведения. Неговото звучене докосва душата, а текстовете му изразяват мисли и емоции, които мнозина от нас таят в себе си.

Обичам да пиша за любов!“ споделя Ясен. „Харесва ми да докосвам душата с думи, които всеки си е мислил, но малко решават да изрекат.“ За него любовта е сила, която ни кара да сияем, пренася ни в други измерения и ни позволява да живеем на границата между реалността и илюзията. В този магически свят, създаден от Ясен, можем да полетим, само за да се приземим отново в една красива кота нула – морето при изгрев слънце.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Със своята нова песен – „Сияя“ – Ясен създава ултимативна версия на своите предишни песни, чиито теми винаги се въртят около любовта. „Сияя“ е заредена с енергия, съчетавайки различните етапи на връзката, които той е изследвал в своите по-ранни произведения.

Всяка от предишните ми песни сякаш говори за различни етапи на връзката – първата тръпка („Up all night“), обсебената фаза („Може ли да дойда“), раздялата („Ще си траеш“) – „Сияя“ говори по-скоро за това какво е да си човек, изпитващ любов в най-общото значение на думата.“ споделя Ясен.

Песните на Ясен резонират с много хора, които се виждат и разпознават в неговите текстове и мелодии. Музиката му вдъхновява, карайки слушателите да се потопят в дълбините на своите собствени чувства и мисли. Със своята музика Ясен продължава да ни показва, че изкуството може да бъде най-прекрасното изразно средство на любовта и човешките емоции.

Сияя“ налична във всички стрийминг платформи.