В очакване на Еуфория II

Извадете блестящите сенки за очи и фен арта на Зендая, защото вторият сезон на Еуфория чука на вратата. След историческата победа на Зендая на 72-рите годишни награди „Еми“, на които 24-годишната актриса получи приза за ролята си на тийнейджърка Ру Бенет –  платформата HBO GO потвърди, че новият сезон ще бъде наличен следващият понеделник, 10 януари на територията на България.

COVID-19 хвърли сериозен камък в плановете на продукцията да пусне втория сезон само година след шумния финал на първия сезон през август 2019 г., но нещата се връщат в правилната посока. Ето всичко, което знаем за сезон 2 на „Еуфория“. В осмия и последен епизод на сезон 1, озаглавен „And Salt the Earth Behind You“, виждаме как Ру  отново попада в капана на зависимостта (в сюрреалистична музикално изпълнение); Джулс заминава за големия град; Кат и Итън се събират на зимния бал; Каси обмисля аборт, а Мади измъква от стаята на Нейт уличаващ диск, който може да разкрие баща му.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

През юли 2019 г. HBO обяви, че вторият сезон е получил зелена светлина, още преди официални финал на първия. „Създателят на „Еуфория“ Сам Левинсън е изградил невероятен свят с изключителен актьорски състав, начело с изключително талантливата Зендая„, каза Франческа Орси, представител на HBO Programming пред EW. „Много сме благодарни, че той избра HBO за дом на този новаторски сериал. Очакваме с нетърпение да проследим тези сложни персонажи, докато пътуванията им продължават в предизвикателния свят, който обитават.

https://www.youtube.com/watch?v=JdwZwrs8Qt0