Третото издание на „Смей се с GLAS“ идва на 11-ти февруари

"След изпълнените две разкошни вечери се убедихме, че QUEER STAND UP не само има почва в България, но и се радва на голяма подкрепа на хора от всички общности."

Смей се с GLAS е събитие, което вече два пъти събира хора от всички цветове на дъгата и от всички сфери на обществото. Една вечер, в която на сцената излизат хора, които разказват за своите преживявания като куиър българи с доза ирония и много смях. Смей се с GLAS – на пръв поглед вълнуващото куиър стенд ъп комеди шоу се оказа, че е едно от най-значимите социални и дори политически събития за нашето общество, а след две напълно разпродадени издания сега ни предстои едно още по-вълнуващо и грандиозно!

НОВА ДАТА!
НОВО СЪДЪРЖАНИЕ!
НОВИ УЧАСТНИЦИ!

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Освен забавно, разтоварващо, освобождаващо и много смешно, това е шоу с кауза и важен политически манифест за равенство. В това трето издание ви очакват нови участници, с нов материал за над два часа смях в City Stage Sofia. Продуцент на събитието е Оля Малинова, а режисьор – Стоян Радев. В партньорство с фондация GLAS.

Организаторите все още пазят в тайна участниците, но споделят, че ни очаква страхотна кауза, томбола и много специална вечер. Смей се с GLAS е в събота, 11-ти февруари в City Stage Sofia! Вратите отварят в 19:00, а шоуто започва в 21:00!

Билети за третото издание на Смей се с GLAS ще откриете тук.