„They/Them“ – ужаси в лагер за конверсионна терапия

 
BHK Banner
 

Излезе първият пълен трейлър на новия хорър филм, който се развива в “Лагерa за конверсионна терапия на Blumhouse” – „They/Them“ (произнася се „ They Slash Them„), който изглежда наистина страховито. Филмът разказва за група куиър младежи в лагер за конверсионна терапия в гората, където маскиран убиец започва да ги тероризира.

Звездата от „Политикът“ Тео Джърмейн е в ролята на Джордан, небинарен младеж, който се опитва да се еманципира от неподкрепящите го родители, а сред останалите лагерници са Александра (Куи Тан), транс момиче, чиито родители заплашват да я изгонят; Тоби (Остин Крът), гей лагерник, който е разменил седмица в лагера за пътуване до Ню Йорк, и Вероника (Моник Ким), бисексуална жена, която иска да спре да се бори с това, което е.

Във филма участва и Кевин Бейкън в ролята на Оуен Уистлър, директор на лагера, който помага на лагерниците да „намерят ново усещане за свобода„. За първи път видяхме филма в кратък, едноминутен тийзър през юни, но в новия, двуминутен трейлър, публикуван на 20 юли, получаваме някои подробности за тона на лагера и цялостния дух на филма.

Трейлърът набляга на действителните методи в този тип лагери, на мистериозния убиец в гората, както и на подмятанията към закачливото заглавие на филма. След Оуен  насочва лагерниците към помещенията за момчета и момичета, се запознаваме с Джордан, съобщавайки: „Използвам местоименията they/them “ не можейки да повярват, че са в този лагер„.

They/Them се разпространява от Peacock в премиера на на 5 август. Гледайте трейлъра тук:

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина