Tea Time – първият подкаст на PROUD.bg стартира на Свети Валентин

Знаете ли за какво е време? Време е да разлеем малко чайчееее хихи! Tea Time by PROUD.bg е единственото по рода си, сто процента супер оригиналното шоу-подкаст, вдъхновено от „На Кафе“ с Гала. Шоуто, което е тук да утоли жаждата ви за светски скандали, нереално-сензационни новини и сочни социални проблеми в ЛГБТИ обществото. Tea Time by PROUD.bg е проект към фондация GLAS и ЛГБТИ медията PROUD.bg; проект от ЛГБТИ хора, за ЛГБТИ хора. Така че – сипвайте чая и да го разливаме заедно.

В пилотния ни свети-валентински епизод, ще се запознаете с нас на по чаша парещо-горещ чай, който до края на шоуто определено ще бъде разлян. Ще си поговорим за различни теми – Симеон ще ви запознае с цялата драма покрай изложбата „Другите българки„, Мария ще ви предложи нестандартни идеи за подаръци за половинките и ще ни изведе на разходка из новите сензации в поп света, а в последния сегмент Борис и Георги ще дискутират приложенията за запознанства – плюсовете и минусите и, в крайна сметка, проблем ли са или не са? Направете си чаша чай и нека го разлеем заедно, хихи.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Koй е водещият?

Аз съм Борис Дечев, лъв с луна в риби, уча журналистика и масови комуникации, филми и театър и маркетинг в АУБГ. Основното за мен обаче, е, че обичам хората като цяло. Обичам историите им, обичам чувствата им и силно вярвам в човешката доброта и в това, че можем да бъдем по-добри. И заради това обичам да правя проекти, които по някакъв начин биха могли да променят нещо в нечие мислене, или да помогнат на някого да се чувства чут, да се припознае в историите, които разказваме в проектите. Няма по-хубаво нещо за мен от това. И точно това се надявам да постигнем и с проекта Тий Тайм – проект, в който всеки би могъл да се припознае, да се чувства чут и да бъде себе си.

Kъде може да го чуете?

Всеки понеделник на Anchor.fm или Spotify