RIchie

Сериалът „Греховно“ с Оли Александър е с премиера в HBO GO на 23 януари

„Греховно“ ще дебютира в HBO GO на 23 януари. Драмата от пет части е по сценарий и е продуцирана от номинирания за награда Еми Ръсел Т. Дейвис и британката Никола Шиндлер. „Греховно“ разказва в пет едночасови епизода една история за любов, приятелство и загуба по време на пика на СПИН от 80те. В ролите са Оли Александър (вокалист на синт-поп триото Years & Years), Нийл Патрик Харис, Лидия Уест и Стивън Фрай.

Ричи, Роско и Колин започват нов живот в Лондон. Отначало тези млади хомосексуални мъже са бегли познати, но скоро стават близки и заедно с най-добрата си приятелка Джил се впускат в приключението на новия си живот. Непознат до момента вирус обаче ще ги изправи пред изпитания, които никога не са си представяли. Годините минават, а те узряват в надвисналата сянка на коварната болест, решени да живеят и обичат по-пламенно от всякога.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Греховно“ има много британско усещане, но глобалността на темата за епидемията на СПИН ще помогне  на публиката да резонира с трогателния история за любовта, приятелството и върховете и паденията през този период от време, въплътена в ангажиращи вниманието сложни характери. Този разтърсващ сценарий на Ръсел и харизматичните млади актьори ще ви провокират и да се смеете и да плачете, а аз съм невероятно горда от това, което създадохме“, споделя изпълнителният продуцент Никола Шиндлер.

https://www.youtube.com/watch?v=70ZaDFMQn24