Няколко важни съвета за гей двойките, които искат да опитат тройка в леглото

През последните години тройките в секса, полигамните връзки и т.нар. trouple връзка (включваща три лица) започнаха да стават все по-приети и популярни в по-либералните общества. Гей мъжете и ЛГБТ+ общността са важна част от този процес. Езра Милър и Дерик Бари са само част от известните личности, спомогнали за отварянето на съзнанието по въпроса при много хора. Разбира се, това не означава, че всеки гей мъж знае как да подходи към тройката в леглото. За сметка на това, много са любопитни. Затова предлагаме няколко важни съвета, които е важно да имате предвид:

Разговаряйте с партньора си за границите:

 
L’N’Q: House & Disco
 

Важно е да обсъдите предварително с партньора ви какво си представяте и колко далече искате да стигнете по време на секс, особено ако за първи път включвате трети човек. Дали искате анален секс или само орален секс? Дали третия човек ще остане при вас след секса или ще си тръгне? Важно е да знаете какво искате и да сте на една линия.

Обмислете добре секс позите:

Този въпрос се подценява често, но е добре предварително да сте обмислили секс позите, когато те включват и трети човек. Ако единият от вас е строго-активен, а другия –  строго-пасивен, е най-добре да си намерите трети човек, който е способен и на двете роли. Представете си колко неловко ще бъде, ако само един от тримата e активен, а другите двама са пасивни.

Gay threesome

Информирайте третия човек какво очаквате от секса:

Не случайно този тип секс се казва „тройка“. Не само вие и партньора ви взимате решенията. Третият човек трябва да е наясно, че това е вашата първа тройка и да е наясно с ролята си. Информирайте го за границите, които сте си поставили с партньора ви, за да е наясно и да не ги нарушава.

Бъдете в готовност да се откажете по време на секс:

Тройката е сложно и силно преживяване и е нормално, ако се почувствате объркан/и, докато тя се случва. Ако на един от двамата не му хареса и се откаже по време на секс, това решение трябва да бъде уважено. Добре е и третия човек да знае за тази възможност предварително, за да си спести потенциалното разочарование и раздразнение.

Ако това се окаже първата и последна тройка, в която участвате, приемете го:

Може изживяването да ви хареса, но е възможно и партньорът ви да не иска то да се повтаря отново. Това е нещо, което трябва да сте готови да приемете. Не е редно да започнете да търсите други двама партньори, без неговото разрешение. Причината двамата да сте ‘партньори’ е, че споделяте доверие и сте готови на компромиси.

Текст: Дейв (Adam4Adam Blog)