Няколко секс съвета за опитните гей мъже

Съществуват много статии за гей момчетата, които искат да научат най-важното преди да се впуснат в сексуалния си живот. Опитните мъже, обаче, също винаги има какво ново да научат. Ако сте правили много секс, вероятно знаете, че е нужно да се използва достатъчно лубрикант и че позите са повече от две. Но е възможно да не знаете това:

Ръцете винаги трябва да са заети:

 
L’N’Q: House & Disco
 

Ако ръцете ви не правят нищо, значи някъде грешите. Може да се хванете за рамката на леглото. Може да се хванете за гръдния кош на партньора. Може да правите всякакви неща с ръцете си, но в никакъв случай не ги оставяйте просто да висят или да си почиват.

Сменяйте презерватива, когато правите секс с няколко партньора:

Надяваме се, че вече знаете това, но когато правите секс с няколко партньора и сте в активна роля е добре да смените презерватива при всеки, независимо колко чисти са всички. Не искате да пренесете бактерии от единия на другия…

Използвайте вибриращи пенис рингове:

Няма какво повече да добавим от това. Не познаваме човек, на който не му харесва. Приятно е и за двете страни.

Разнообразете локацията:

Най-големите професионалисти не правят секс само в спалнята. Понякога пробват и в другите стаи, навън или в тоалетните на нощния клуб.

Не забравяйте дишането:

Звучи просто, но е един от съветите, които всеки експерт ще ви даде. Някои хора толкова се вълнуват по време на секс, че забравят да контролират дишането си. А то ще ви помогне да контролирате оргазъма и дори да го забавите.

Имитирайте това, което партньора ви прави:

В повечето случаи мъжете целуват така, както желаят да бъдат целувани. Ако използват езика си, очакват и вие да го направите. Когато правят орален секс показват какво обичат отсрещния да прави, когато е на тяхното място. Разбира се, за BDSM връзките/отношенията това не важи, но за всички останали…

Изберете подходяща музика:

Сексът с музика за фон винаги е по-приятен от секса на пълна тишина. Музиката често създава настроение. Затова изберете подходящата музика според секса, който очаквате да правите. Хардкор клубна техно музика, инди рок, страстно R&B… Съществува музика за всеки тип секс.