Смях, повдигнати вежди и носталгия – НОРМАЛНО с Галя Петков

Галя Петкова е първият куиър стенд-ъп комик в България, а през януари предстои първият ѝ моноспектакъл НОРМАЛНО.

Тези от вас, които са били с нас на Смей се с GLAS познават Галя като човек с активна позиция, остър политически език и много интелигентно чувство за хумор.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

За тези, които не я познават можем само да кажем, че това шоу трябва да се гледа от всички мъже, жени и всички по средата, защото няма кой да ни научи по-добре как да го живеем този живот от една жена на сцена, която на 19/01 на всичкото отгоре става на 50!

Какво е да си различен човек и къде можеш да се почувстваш че принадлежиш нормално. Какви качества са нужни, за да се справиш с телефон с шайба и лост за тупане на килими или как израснахме през 90-те. Какво трябва да знаят майките за децата си и момичетата за себе си. Обичаме ли се достатъчно, за да обичаме и другите? Как работи алгоритъмът на фейсбук и този на живота? Трябва ли да съдим за всички от няколко примера и дораснали ли сме като общество, за да приемем, че Робин Худ и Малкият принц живеят сред нас.

„Пригответе се за един час смях, повдигнати вежди и носталгия по дните, когато карахме майките ни да пият коняк от обяд.“

Датата е 19 януари, а мястото е City Stage. Билети за НОРМАЛНО може да закупите от мрежата на ePay.