Кой ще видим на сцената на празничното издание на „Смей се с GLAS“ на 28 декември?

Новото шоу на единствения queer stand-up в България идва точно по празниците, когато брокатът и химнът се сливат в една седмица, в която не знаем кой ден е, но излизаме всяка вечер.

На 28 декември ще се срещнем в любимия ни City Stage в подлеза на НДК, за да чуем най-новото шоу от портфолиото на „Три Жени на Микрофона“ и фондация GLAS. А участниците в празничното издание вече са ясни.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Драг Баго, освен в секс символ, се превърна и в един от нашите резидентни стенд-ъп изпълнители. Този адвокат със сърце на хуморист и стил на юридически модел показва своята уникалност на всяко шоу. Драго не само ще ви развесели, но и ще ви заведе на едно необичайно пътешествие в кулинарните си приключения и ще ви разкаже що е то да си single в наше време.

Петя Савова не е просто част от Смей се с GLAS 1 и 2, а сега и vol. 3, тя е истинска легенда, обединяваща своята невероятна креативност и стил с богат и разнообразен опит. Този глобален креативен ум винаги успява да изгрява с оригиналност и стил. Лекотата ѝ на поднасяне на злободневните теми с хумора на един истински милениал, ви гарантира едно приключение като никое друго.

Галя Петкова, наричана още „шефката на светулките“ в България, е първият куиър човек, който се качи на българската стенд-ъп сцена. Позната е с енергичния си дух, който води всеки от нас по пътя на просвещението. По стечение на обстоятелствата пътят съвпада с разстоянието от Добрич до София. За трета поредна година Галя ще ни отведе на невероятно пътешествие из политическата сцена в България и колко години ще ни трябват още, за да станем нормална европейска държава.

Борислав Вълов – Ei Bo, е актьор и му е любимо да скача от роля в роля. Противно скучно му е да стои на едно място, мечтае да лети в облаците, съвсем в съответствие със зодията му. Интернет му е свободното поле за изява, а писането – тепърва сбъдваща мечта.

Росена най-обича да пие бира в собствения си бар, да си боядисва косата и да се бие с фашисти. Но в живота й се преплитат и по-сложни дилеми. Иска да си ходи обратно на село, но хубавият живот в Оборище и кроасаните с масло за 40 лв я спират. Много ѝ е мъчно, че не е лесбийка от София с обица на веждата, а само бисексуална от Дряново със страх от игли.

Всички VIP билети са с гарантирано седящо място на маса/сепаре. Стандартните билети не гарантират седящи места и гостите с такива билети ще се настаняват по реда на пристигане. Билети ще откриете в мрежата на ePay.

Смей се с GLAS” се продуцира от Оля Малинова в партньорство с фондация GLAS и ЛГБТИ+ медията PROUD.