И победителите в конкурса за сътрудници на PROUD.bg са…

Победителите в конкурса за сътрудници на PROUD.bg.bg вече са ясни. Някои от тях пожелаха да ги представим с истинските им имена, а други предпочетоха да използват псевдоним, тъй като историята на личното им разкриване все още не е приключила. Разбира се, ще уважим желанието им.

И така имената на 10-имата PROUD.bg финалисти са:

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Христо Серафимов (собствено име)

Андреа Rene’ (псевдоним)

skitalec (псевдоним)

bulGAYrian (псевдоним)

Lotus Flower (псевдоним)

Crimson Firewill (псевдоним)

Георги Дикин (собствено име)

Black Jade (псевдоним)

Νίκος Δραγούμης (псевдоним)

Тиан (псевдоним)

Те показаха отлични способности за създаване на текст и представяне на информация по интересен и емоционален начин. За усилията и таланта си ще получат хонорар, както и подаръци от PROUD.bg.bg, а през следващите няколко дни текстовете им ще бъдат публикувани на сайта на медията. В допълнение, всички победители ще бъдат поканени да станат редовни сътрудници на онлайн списанието.

Макар и да не влезе във финалната десетка, един от участниците заслужава специално внимание и поощрение за силата на волята и борбения дух, с които устоява на ударите на живота на толкова ранна възраст. Това е Кристофър Димов от Варна, който вместо текст избра да ни изпрати видео. В момента той учи за зооинженер в Стара Загора. За себе си казва, че обожава да рисува и да спортува. Занимава се и с влогърство в YouTube. Излишно е да споменаваме, че историята му трогна всички в редакцията. Споделяме я с негово разрешение с надеждата, че ще докосне и вас по същия начин.