PROUD.bg отваря гей клуб за Нова година

PROUD.bg отваря гей клуб за Нова година… а клубът ще бъде не къде да е, а на декорите на Ню Йорк в киноцентър Бояна! Разбира се, един гей клуб в Голямата ябълка не е нищо без собствена драг звезда? Нашата дива ще бъде добре познатата Enigma, която не спира да изненадва българските почитатели на драг изкуството с непредвидими бляскави визии и енергични липсинк изпълнения на световно ниво.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Новогодишното събитие на Go Guide предизвика същинска истерия сред търсачите на приключения в София и вече е напълно разпродадено. В най-чаканата нощ в годината декорите на Киноцентър Бояна, където се снимат много от холивудските продукции, ще бъдат преобразени в известни нюйоркси улици, изпълнени с живот и фестивален дух. Голяма сцена на открито ще подгрее близо 3000 души с музика на живо до кулминационния момент в стил Times Square, където с фойерверки и конфети ще бъде посрещната 2020 година.

Освен гей барът, ще има и Wine Bar, Whisky Bar, Shot Bar и Champagne Room за любителите на качествения алкохол, а почитателите на разнородната музика ще се забавляват в малки нощни клубове и караоке бар.

Празничната еуфория ще започне още в 20:00 часа. От Go Guide издават някои от тайните, които може да очаквате: „Музикалната програма започва още с отварянето на вратите и ще остане наситена чак до края. Докато се разхождаш из улиците на Ню Йорк, огледай се за Мила Роберт и звънката ѝ китара. След нея една от сцените ще посрещне Hayes & Y, а Новата година ще прекрачи прага под съпровода на Биг Бенд Благоевград с вокалист Петър Салчев. Сред главните действащи лица в баровете и залите ще бъдат Shame Party, Dope Zoo, Eastern Union, WORST BEHAVIOUЯ, Valdy, Vladislav Moustache Love, Ritual Gatherings, DJ RADY и IHOU.’