Hocus Pocus 2 ще включва три от любимите ни драг кралици

 
Кабинет Дъга – банер
 

Три бляскави кралици от RuPaul’s Drag Race ще нахлуят в Салем и никой е в безопасност. Джинджър Миндж, Корнбред Жете и Камора Хол ще се появят в предстоящото продължение на Hocus Pocus 2 на Disney+, както съобщава Entertainment Weekly.

Кралиците ще играят драг версии на мъдрите и гладни за деца сестри Сандерсън, потвърди пред списанието източник, близък до продукцията. Оригиналните звезди Бет Мидлър, Кати Наджими и Сара Джесика Паркър се превъплъщават в ролите си за продължението на любимата комедия на ужасите от 1993 г. – и очевидно героините им ги очаква драг изненада. Или пък е обратното? Източник споделя пред EW, че през ноември 2021 г. кралиците са заснели сцена в Роуд Айлънд, в която се превъплъщават в прочутите вещици в драг шоу, когато се появяват истинските.

Съобщава се, че Джинджър Миндж, която участва в Drag Race сезон 7 и се завърна за All Stars сезони 2 и 6, ще влезе в ролята, за която е абсолютно родена: драг кралица, която играе Бет Мидлър, играеща вещица (която може би самата играе драг кралица). A докато 14-ият сезон на Drag Race изглежда сякаш няма да приключи в близкото десетилетие, Корнбред Жете, която грабна светлината на прожекторите още в началото, преди да бъде отстранена от участие заради контузия, изглежда се справя чудесно след участието и в предаването, booked and blessed. Кралицата от Лос Анджелис ще играе драг версията на Мери Наджими, която може да проследява децата само по миризмата им. И кой по-добре от модната кралица от сезон 13 Камора Хол може да влезе в ролята на Сара на Паркър, която с медения си глас привлича всички деца в двора?

Hocus Pocus 2 ще бъде в Disney+ тази есен, надяваме се навреме за spooky season, вдъхновявайки визиите на драг кралици по целия свят.

 

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина