Джъстин Трюдо ще бъде гост в Canada’s Drag Race: Canada vs. the World

Гостуването на министър-председателя на Канада ще го направи първият световен лидер, появил се в предаването.

Джъстин Трюдо ще се потопи в света на кралиците в предстоящия спин-оф на Drag Race, който изправя една срещу друга кралици от световните франчайзи, за да определят следващата интернационална драг суперзвезда, а именно Canada vs. the World.

Продуцентите на Drag Race съобщиха, че министър-председателят ще се появи специално в шоуто чрез трейлъра за предстоящия сезон.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Той е първият световен лидер, който ще посети предаването на РуПол, което вече има над 10 глобални спин-офа в страни, сред които Испания, Австралия, Франция и Обединеното кралство.

Снимка от снимачната площадка показва Трюдо до водещата Брук Лин Хайтс в сегмент, в който състезателите получават вдъхновяващи думи преди основното предизвикателство в епизода.

Canada’s Drag Race: Canada vs. the World излиза извън границите на редовните серии, като кани девет международни драг кралици да се борят за короната, докато Канада е страната домакин. Наскоро поредицата съобщи, че сред гост-съдиите за този сезон ще бъдат победителката от първи сезон на канадския спин-оф Приянка, певицата Анжули, носителка на наградата Juno, както и много други.

Епизодите ще се излъчват в Crave от 18 ноември в Канада и в платформата WOWPresents+ във всички останали региони, включително и България.