DAVID McINTOSH СЕ СЪБЛИЧА ЗА СПИСАНИЕ ATTITUDE!

David MacIntosh e като сбъднат мокър сън! Актьорът и фитнес модел е бивш командос от Кралските Военноморски сили на Великобритания, който доби особена популярност след участието си в телевизионната поредица „Gladiators“. В кръвта му се преплитат английски и ямайски корени, а едва на 16 години той вече сбъдва мечтата си да служи на Обединеното кралство, заминавайки на мисии в Сомалия и Афганистан. В началото на тази година официалният календар с негови снимки беше разграбен в САЩ, а красивото му лице и божествено тяло не спират да се появяват в списания по света.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Но сега пристига една корица, която истински ни развълнува – тази на UK списанието „Attitude“, за което гладиаторът се съблича чисто гол и то с кауза – безопасен секс! David, който в момента има връзка с актрисата Kelly Brook, разкрива пред списанието, че се чувства напълно комфортно да се разхожда без дрехи.

d3283750-f7e0-11e3-b424-e3b078a8a63d_david-mc

„Живея в апартамент, срещу който има други сгради, и когато се разхождам из него, давайки простор на всичко да се развее, малко шокирам съседите,“ споделя той. „Правя упражненията си и си приготвям протеиновия шейк гол. Ако оценявате тялото си, защо бихте искали да го криете? По-добре го покажете.“ Вече проучваме какви са цените на жилищата в сградата, срещу която се намира апартаментът на David! Ние въобще не бихме имали проблеми с голотата му и по-скоро бихме шокирали самия него, отколкото той нас.

За голямо наше щастие сладурът въобще не се притеснява да позира гол пред камерата и за целта му посвещаваме цяла една галерия. Ммммда, понеделникът изведнъж стана много по-приятен.