6 типа гей мъже, които трябва да избягвате на всяка цена

Днешната социална среда изглежда ужасяваща за много от гей мъжете. Никой от нас не е перфектен и всички крием поне едно негативно качество от характера си. Понякога, обаче, попадаме на същински ходещи гей мутации, на които мястото им е под микроскопа, а не на масата за вечеря или в леглото ви. Тези странни типове бродят сред нас, а деформациите им са прикрити от перфектна прическа и лъщяща кожа. Но не се залъгвайте, те трябва да стоят далеч от телефонния ви указател. Представяме ви шестте типа гей мъже, които трябва да избягвате на всяка цена. Предупреждаваме, четете зад стъклена преграда!

Господин ‘Не ме закачай, когато съм пиян’:

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Този злодей е невъзможен за разпознаване през нормалното работно време. През деня е перфектния пример за модерен гей мъж – има прекрасно куче, страхотен апартамент и чувство за хумор. Когато изпие три питиета, обаче, сянката му се променя. Опитваш се да разбереш къде изчезна другата му същност, но си залят от емоционални тиради и псувни.

Господин ‘Две глави’:

Точно така, говорим за гей двойка. Може да те залъжат, че са две отделни личности, но функционират като едно тяло. Мислят еднакво, обличат се еднакво и си довършват изреченията. На пръв поглед е сладко, но само почакай… Намерението им да изтъкват връзката си с всяка профилна снимка, статус и общ подпис в картичката за рождения ти ден ще ти досади в един момент.

Господин ‘Сериен сваляч’:

Това отчаяно същество изглежда безобидно отначало. Възможно е дори да го съжалиш и допуснеш до обкръжението ти. Но внимавай! За него всяко срещнато момче е потенциален герой от безкрайната му романтична одисея. Във всеки момент е възможно да си присвои бившото ти гадже, а ти да се окажеш с нож в гърба.

Господин ‘Модел’:

Ще срещнеш този тип мъж във всеки гей клуб. Има тялото на Адонис, усмивката на филмова звезда и прическа, която прилича повече на рисунка, отколкото на истинска коса. За съжаление, това са само страничните ефекти от зомби вируса, който го е заразил. Единствената му способност, която е останала невредима е да си прави селфита, да вдига тежести във фитнеса и да те кара да се чувстваш незначителен.

Господин ‘Правил съм всичко’:

Още не си приключил с разказа за последната почивка и той се е намесил, споделяйки как е летял с парашут над изригващия вулкан в Мауи. Този самохвалко е дори по-досаден от хетеросексуалния си вариант, защото не само, че е правил всичко на света и то по бельо, ами е готов да ти покаже и снимките си (фотошопнати или не) като доказателство. В един момент започваш да изчисляваш възрастта му и се питаш, дали случайно не е сключил сделка с дявола.

Господин ‘Мимика’:

Той е най-труден за разпознаване. Овладял е изразяването на всяка човешка емоция и използва наученото, дебнейки за нови жертви. Изглежда ти чаровен, забавен, чувствителен, нежен, и твърде перфектен… и това не е никак случайно! Под повърхността той е социопат, който ще те захвърли, когато му омръзнеш и ще премине към следващия.

Текст: Тайлър Къри