10 звезди, които обичат ЛГБТ роднините си

Голяма част от днешните звезди показват страхотна подкрепа за ЛГБТ общността. Това се е превърнало в символ на прогреса в модерните времена. Съществуват и известни личности, за които равенството, за което се бори куиър общността е още по-лична. Представяме ви 10 от любимите ни майки, бащи, братя и сестри на куиър хора:

Крис Еванс и брат му Скот:

 
L’N’Q: House & Disco
 

Вярно е, точим лиги по Крис Еванс в ролята на Капитан Америка, но красивият актьор има и също толкова красив гей брат. Скот Еванс е също актьор и е участвал в „Looking“, „Go-Go Boy Interrupted“ и „One Life to Live“. Двамата са образец за братска любов.

Ан Хатауей и брат ѝ Майкъл:

Освен страхотния ѝ актьорски талант, има и други причини да обичаме Ан Хатауей. Тя определено е наш съюзник. Актрисата защитава гей правата от години, като всеки път споменава брат си Майкъл. През 2010, Ан разказа, че семейството ѝ е спряло да ходи на църква, заради отношението им към ЛГБТ общността.

Шер и сина ѝ Чаз Боно:

Шер е икона за гей мъжете и драг кралиците по света, но също така тя е и страхотна майка. Откакто през 2009 сина ѝ Чаз Боно обяви решението си да премине през транзишън за смяна на пола, Шер не е спряла да го подкрепя.

Колин Фарел и брат му Имън:

Колин Фарел е любимец на гей мъжете и хетеро жените от години. Подкрепата за брат му, който е гей, е също толкова вечна, колкото ирландския му чар. През 2014, Колин публикува отворено писмо, с което призова Ирландия да разреши еднополовите бракове.

Синди Лоупър и сестра ѝ Елън:

„True Colors“ все още е един от вечните гей химни, а Синди е била съюзник на ЛГБТ общността през цялата си кариера. Една от причините за подкрепата ѝ е близката ѝ връзка със сестра ѝ Елън, която е лесбийка.

Ариана Гранде и брат ѝ Франки:

Повечето съвременни поп звезди са заобиколени от гей гримьори, гей стилисти, гей дизайнери, гей танцьори и гей приятели. Ариана Гранде, обаче, освен всичко това има и по-голям гей брат, който приковава вниманието също толкова колкото талантливата си сестра.

Лена Дънам и сестра ѝ Грейс:

Създателката на сериала „Момичета“ винаги е била защитничка на ЛГБТ правата. В миналото тя обеща да не се омъжи, докато Америка не разреши гей браковете. Също така, тя не крие любовта към сестра си Грейс, която е лесбийка.

Адам Левин и брат му Майкъл:

Адам Левин има огромна фен база. Когато не демонстрира неспособността да стои облечен, той е невероятен брат. Откакто Адам разкри, че брат му е гей, вокалистът на Maroon 5 многократно е говорил за гей правата.

Сюзън Сарандън и сина ѝ Майлс:

Легендарната актриса е почитателка на сина си, който също е актьор и не обича да следва джендър нормите.

Сали Фийлд и сина ѝ Сам:

Във филмите тя е била леля на Спайдърмен и майка на Джулия Робъртс, но в истинския живот тя е майка на Сам, който е гей. Тя често е изразявала подкрепа за сина си по време на интервюта.