10-ТЕ НАЙ-ПОПУЛЯРНИ БРАЗИЛСКИ МОДЕЛА В INSTAGRAM

 
Sofia Pride 2023
 

Кой са те, подредени по брой последователи?

15

Marcio Patriota – 3872 последователи

Братята близнаци Marcio и Marcos Patriota технически се броят за двама души, но те почти никога не работят отделно и продават себе си като бранд. Фотографът Terry Richardson обожава да ги снима, а те често позират в хомоеротични и предизвикателни пози, за радост на всички. Наскоро заснеха и фотосесия с транс артиста Amanda Lepore.

Caio Cesar

Caio Cesar – 4332 последователи

Представляван от 13 агенции по света, топ моделът от Сао Пауло е избиран главно за реклами на бельо и бански. Марки дори като aussieBum му се доверяват напълно.

tumblr_mguvxviwXr1qawdjao1_1280

Andre Ziehe – 5212 последователи

29-годишният модел е вероятно най-известен като рекламно лице на марката бельо 2(x)ist. Andre се е появявал в принт реклами за Dolce & Gabbana, Louis Vuittton, DSquared и редовно участва в Jeffrey Fashion Cares, годишно събитие в подкрепа на ЛГБТ, провеждащо се в Ню Йорк.

RenatoFerreira

Renato Ferreira – 5986 последователи

Независимо, че е в модната индустрия едва от няколко години, бразилецът успя да участва в международни рекламни кампании в пресата и телевизията. Работил е с фотографи като Mario Testino и др.

Rodrigo Calazans

Rodrigo Calazans – 20 000 последователи

Ето един модел, който е и футболист. Именно този факт вероятно му печели работа с марки като Speedo и Adidas.

diogo-de-castro-gomes-by-marco-ovando-07

Diogo de Castro Gomes – 34 000 последователи

Не може да го сбъркате, заради голямата татуировка с името му през гърдите. Откритият гей модел в момента живее в Ню Йорк заедно с гаджето си, също модел – Saville Dorfman. Известен е главно от реклами на бельо.

tumblr_mkk19190un1qg22hlo1_1280

Lucas Bernardini – 60 000 последователи

Докато учи в училище по бизнес и мениджмънт негов приятел го запознава с откривател на модели и оттам до работа с марки като Adidas, Tommy Hilfiger и Calvin Klein, пътят за бразилеца с оказва кратък.

Lucas Malvacini

Lucas Malvacini – 100 000 последователи

Кариерата му на модел може би не е толкова успешна, колкото на другите в този писък, затова бразилецът се пробва в различни поприща, последното от които DJ.

3110043-lofficiel-hommes-korea-may-2013-marlon-teixeira-by-lope-navo-02

Marlon Teixeira – 126 000 последователи

Само за кратко време списъкът с клиентите на 22 годишния бразилец с японски и американски корени достигна главозамайващи висини. През 2011 г. става лице на новия аромат на Diesel, само на 19 години

Francisco Lachowski

Francisco Lachowski – 407 000 последователи

Роден в Бразилия с полски, португалски и немски корени, 23-годишният модел от агенция Ford е един от най-добре платените и успешни модели в света днес. На 17 печели състезанието „Супермодел на годината”, и оттогава не спира да работи с големите марки като Versace и Gucci. Появявал се е многократно в GQ, Vogue и FHM.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина