Италиански студенти откриха, че преподавателя им по математика е бивш порно актьор

Студенти в италианския университет La Sapienza в Рим са в екстаз, след като разбрали, че преподавателят им по математика някога работел като гей порно актьор.

Х-миналото на Ruggero Freddi изплувало с видео, което мъжът публикувал във Facebook. Някой го разпознал и се свързал с журналист.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Но ако клюкарят се е надявал да разпали скандал, то той е останал разочарован. Изглежда, че Freddi въобще не се вълнува от разкритието. Той заяви пред италианския вестник Republica, че не се срамува от порно миналото си.

„Някои от студентите споделиха снимката в няколко сайта и така изплува миналото ми като порно актьор“, обясни той. „Ако трябва да съм честен, това всъщност не беше тайна.“

Преподавателят разказа, че първоначално искал да работи в Италия като инженер, но липсата на възможности го принудила да търси друго поприще. „Тогава ми предложиха да участвам във филм в САЩ. Помислих си ‘Защо не?’ Работа, която носи добри пари и е забавна.“

Едно нещо довело до друго и така се стигнало до договор с Colt Studios в Калифорния. Freddi станал известен като Carlo Masi и се подвизавал предимно в хардкор порно филми.

Кариерата му в порно индустрията приключила през 2013, когато се върнал в Италия и направил магистратура по математика. Това била втората му магистратура – първата е по компютърно инженерство.

Днес Freddi живее с партньора си Gustavo Alejandro Leguizamon и прави докторантура. Той каза пред Gay Star News, че откакто е бил „разкрит“ като бивш порно актьор, всичко е малко „лудо“, но в положителен смисъл.

„Знаех, че рано или късно нещо ще се случи, но не очаквах нещо толкова голямо,“ каза той. „Мислех, че някой ще публикува нещо и студентите ми ще го обсъждат известно време, но не очаквах цялата страна да говори за това.“

„Щастлив и горд съм и с двете си кариери,“ заключи Freddi. „И двете отразяват част от моята личност. Бях щастлив, че съм привлекателен мъж и, че светът го оценява. Сега съм щастлив, че светът оценява това, че съм умен мъж.“