XXL ФЕСТИВАЛ – XLSIOR MYKONOS 2013

 
Sofia Pride 2023
 

Преди четири години Анастасиос Капетанис решава да създаде различен фестивал от всички, съществуващи към този момент на световната гей сцена. По-дружелюбен и по-забавен фестивал, но и по-ексклузивен. И никак не е странно, че атинянинът се спира на един от най-известните парти острови в света, отдавна популярен и с гей репуацията си – Миконос. Островът като че ли беше започнал да губи малко от чара си през последните години, но с началото на XLSior славата му преживява истински ренесанс.

Тази година XLSior ще се случи от 21 до 25 август включително, по-голям и по-впечатляващ от всякога. Фестивалът ще стартира ударно в сряда с парти на диджеите Dani Toro, Carlos Gallardo и David Leroy под името Deep. Испанското WE party ще започне още преди залез слънце и ще продължи цели 12 часа на следващия ден. Локацията на това парти е един от най-добрите клубове в света, кацнал на ръба на скалите и известен с басейна си до дансинга – Cavo Paradiso.

IMG_0637-2

Една от традициите на гей общността в Миконос, освен посещаване на гей плажа Elia и крузинг зоната му на скалите, е изпращането на слънцето и посрещането на нощта от терасата на най-известния гей хотел на острова – Elysium. Употребихме в едно изречение три пъти думата „гей“, но все пак говорим за Миконос. Партито в петък ще започне именно от терасата на хотела и ще продължи в клуб Space със събитието Orange.

IMG_6662

 

Събота идва ред на главното парти от фестивала отново в Cavo Paradiso, но добре запознатите с програмата ще пестят сили и съставки за неделя. От 18 часа в неделя на Elia започва плажното парти с гост Offer Nissim и пърформанс на живо от Nalaya. Всичко ще завърши с лондонското парти Gigolo в нощта на 25 август в специален плувен комплекс. Съмняваме се някой да реши да плува през нощта след 5 дни парти, но ще се уверим сами. PROUD.bg е сред акредитираните медии за фестивала, така че очаквайте снимки и впечатления.

 

POSTER_LINE_UP_FINAL DRAFT.indd

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина